Opinia Timisoarei

Carpatair pe butuci? Compania opreste pana in primavara zborurile de pe Aeroportul Timisoara. Vezi de ce!

TIMISOARA. Ceea ce se anunta inca din vara se confirma acum. Compania aeriana Carpatair trece printr-o perioada dificila financiar si continua sa suspende zboruri. Ultima decizie: oprirea tuturor curselor care operau pe Aeroportul International Traian Vuia Timisoara, peste iarna. Din 17 ianuarie, avioanele vor ramane la sol. Deocamdata, Carpatair opereaza de pe Timisoara zboruri catre: Cernauti, Bergamo, Roma si Stuttgart.

Hotararea a fost luata, pare-se, din princina numarului tot mai redus al pasagerilor care optau pentru avioanele Carpatair, despre care este cunoscut faptul ca s-au confruntat in ultimii ani cu tot mai multe probleme tehnice, care au dus fie la aterizari de urgenta, fie la anularea zborurilor sau la intarzierea lor.

CITESTE SI: Aproape 80 de incidente in care au fost implicate avioane Carpatair pe aeroportul Timisoara in ultimii 5 ani

Deocamdata, Carpatair a instiintat Aeroportul Timisoara ca suspenda toate cursele in lunile ianuarie si februarie. Zborurile ar putea fi reluate insa din martie. Compania a procedat la fel si pe alte aeroporturi din tara.

Pe perioada de iarna, cand traficul e mai scazut, pentru ei se pare ca e foarte scazut, au decis suspendarea zborurilor de pe Aeroportul Timisoara. Din cate stiu, compania va relua cursele din martie. Avioanele Carpatair sunt parcate pe platforma, la noi„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro directorul Aeroportul International Traian Vuia Timisoara, Dan Idolu.

Exit mobile version