Opinia Timisoarei

Carnagiu pe sosea! Opt morti si un ranit intr-un accident in Arad, langa Lipova. VEZI FOTO!

UPDATE: Bilantul accidentului de langa Lipova: 8 morti si 1 ranit.

Numarul mortilor in cumplitul accident petrecut in judetul Arad, langa Lipova, a ajuns la 8 morti. Peste noapte, tanarul de numai 19 ani, care a fost transportat in stare grava la Timisoara, a decedat. In ciuda eforturilor doctorilor, acesta nu a rezistat; leziunile interne erau mult prea grave.

______________________

UPDATE: Cei doi raniti au fost transportat la Spitalul Judetean Arad si la Spitalul Judetean din Timisoara. Este vorba de un barbat de 36 de ani si un tanar de numai 19 ani. Acesta din urma a fost dus la Timisoara cu elicopterul SMURD, iar medicii fac eforturi sa-i salveze viata.

Din primele cercetari ale politistilor, soferul microbuzului in care se aflau muncitorii ar fi adormit la volan, iar aceasta a dus la producerea tragediei.

_______________________

ARAD. Accidentul  s-a petrecut, sambata seara, la ora 18,25, la iesirea din localitatea aradeana Lipova, pe DN 7, care leaga Deva de Arad si de frontiera cu Ungaria, si  s-a soldat cu moartea a sapte persoane si ranirea grava a altor doua.

Potrivit Sefului Politiei Rutiere Arad, Dorin Goilian, din primele cercetari reiese ca accidentul s-a produs dupa ce soferul microbuzului in care se aflau cele opt persoane ar fi adormit la volan, iar masina a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un tir care circula regulamentar, potrivit MEDIAFAX.

In urma impactului puternic, toti pasagerii microbuzului au fost proiectati in afara autovehiculului, iar sapte au decedat, in timp ce doi au fost raniti grav, la ora transmiterii acestei stiri unul fiind transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Universitar Timisoara.

Aceeasi sursa a precizat ca microbuzul era inmatriculat in Italia, iar toti ocupantii erau muncitori din localitatea aradeana Chesind, aflata la 25 de kilometri de municipiul Arad.

Potrivit sefului Politiei Rutiere, soseaua va ramane blocata, pentru efectuarea cercetarilor la fata locului, pana in jurul orei 20.00, cand va fi redeschisa traficului pe un singur fir, pana la eliberarea completa a carosabilului.

Trupurile neinsufletite ale celor sapte persoane care si-au pierdut viata in accident urmeaza sa fie preluate si duse la Serviciul de Medicina Legala Arad.

Soferul tirului a fost ranit usor in urma accidentului, la ora actuala fiind audiat de catre politisti.

Accidentul s-a petrecut, sambata seara, in jurul orei 18,25, DN 7, la iesirea din orasul aradean Lipova, dupa ce un microbuz a intrat intr-un tir care circula regulamentar.

La ora transmmiterii acestei stiri, traficul rutier pe DN 7 este blocat pe ambele sensuri de mers.

Exit mobile version