Opinia Timisoarei

Carmen Serban intr-un scandal sexual de proportii! Manelista este acuzata ca a facut sex cu o femeie!

Una dintre cele mai cunoscute cantarete de muzica de petrecere, Carmen Serban este tinta unui scandal sexual monstru. Ea a fost acuza ca a sedus o minora, pe care a dus-o in camera de hotel si a ca ar fi intretinut relatii sexuale cu aceasta. Acuzatia vine chiar de la tanara sedusa, Claudia Ilie care sustine ca idila dintre ea si Carmen Serban a durat 4 luni in care cele doua au facut sex ca in filme. Toata relatia s-a terminat dupa 4 luni din cauza manelistei care dupa noptile fierbinti petrecute alaturi de iubita ei facea scene de gelozii crunte.

 

Ne-am cunoscut pe internet, i-am spus ca o apreciez foarte mult, ca si eu cant muzica populara si ca este idolul meu. Am discutat nopti la rand pe messenger si, la un moment dat, mi-a zis ca vine la Piatra Neamt ca sa ne vedem. Am stat impreuna la Hotelul Ceahlau. Patru zile. Eram minora cand am facut sex cu Carmen Serban. Dupa acea aventura, mi-a zis sa merg la ea la Bucuresti, fiindca ma va ajuta in cariera si mi-a promis ca imi va oferi totul, atata timp cat stau cu ea si o iubesc in acelasi mod in care ma iubeste si ea pe mine”, a declarat tanara din Piatra Neamt pentru Cancan.

 

Claudia Ilie sustine ca renumita manelista i-a oferit gazduire in locuinta ei de pe Calea Plevnei si ca, in scurt timp, au devenit de nedespartit. „Am locuit impreuna patru luni. Am mers cu ea peste tot pe unde avea treaba – la nunti, la petreceri, la filmari -, dar bineinteles ca nu ma recomanda drept iubita ei, ci prietena apropiata. Am facut sex si nu pot sa spun ca nu mi-a placut. Eram un copil pe-atunci si nu stiam ce inseamna ceea ce ea a vrut sa imi demonstreze: ca si doua femei se pot iubi la fel de mult precum o pot face o femeie cu un barbat. A fost OK. A fost OK pana in ziua in care a inceput sa ma terorizeze din cauza geloziei, sa-mi interzica sa discut cu alte persoane si sa-mi verifice telefonul”, a declarat Claudia Ilie. Tanara sustine ca, dupa ce a pus punct relatiei, Carmen Serban ar fi terorizat-o. „M-a injosit in fata tuturor prietenilor si in fata familiei. Avea numerele acestora din telefonul meu, le luase fara stirea mea. Am avut o perioada de cosmar, atat in 2010, cat si anul trecut. Am decis sa spun abia acum lucrurilor pe nume pentru a vedea toata lumea adevarata fata a celei care m-a manipulat cum a vrut ea din cauza geloziei„, si-a justificat tanara dezvaluirile facute dupa atata timp.

„Mi-ai bagat limba in gura? Drogato!” Carmen Serban neaga ca ar fi lesbiana

Carmen Serban

Sunt acuzatii urate, jignitoare si false. Pot sa imi dau cuvantul de onoare ca n-am avut nicio tentativa cu vreo femeie. Nu m-am pupat pe gura cu vreo femeie, n-am facut sex sau dragoste. Am cunoscut-o pe Messenger. E o mare porcarie sa stai pe Messenger, oameni buni. Nu i-am dat camera, doar am vorbit, ca o comunicare cu fanii. A pornit de la o poveste de dragoste pe care am avut-o cu un individ si ea s-a dat drept fata lui. Ei sunt o sleahta de oameni de la Focsani, am facut o investigatie. Cand am intalnit-o era ca o boschetareasa, am imbracat-o, am tuns-o cu forfecuta, la hotel. Mi-a spus ca niste indivizi incercau sa o omoare. Nu inteleg ce vrea de la mine. Nu am facut dragoste cu ea, imi spunea mama„, a povestit Carmen Serban varianta povestii sale, la CANCAN TV, la Kanal D.

 

Ma suna de doi ani, prietenul meu stie, ca se uita la telefon si vede si zice ca iar ma suna Ana Zdreanta, cum e trecuta. Cand s-a sarutat ea cu mine pe gura? Cand m-a atins? N-am nimic cu gay si cu lesbiene, dar mie imi plac barbatii. Esti o mincinoasa ordinara, te-am dus la biserica, te-am invatat sa mananci post. Batu-te-ar Dumnezeu! O sa o dau in judecata. Stie si duhovnicul meu de ea. Sa-mi pierd vocea de cantat daca eu am avut ceva cu femeia asta. E o drogata, retardata. Mi-ai bagat tu limba in gura?„, s-a dezlantuit Carmen Serban.

Exit mobile version