Opinia Timisoarei

Carmen Serban are cancer la san. Crede ca e bolnava din cauza ca cineva i-a facut vraji

Cantareata timisoreanca Carmen Serban a fost diagnostica recent cu cancer la san, la 40 de ani. A fost invitata marti in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a vorbit deschis despre problemele ei de sanatate.

„Medicii mi-au gasit acum cateva luni bune un cancer la san, nu e grav, e benign si a fost depistat la timp. Un singur an nu am facut control si m-a costat. In decembrie o sa mai fac niste investigatii si sper sa se fi tras intre timp. E un cancer pe o distanta foarte mica, de 5 milimetri. Importat este ca e benign si poti sa traiesti cu el o viata, daca il tii sub control. Tind sa cred ca boala asta s-a depozitat pe sanii mei din cauza unor materii energetice negative, suparari, vraji… .

Mi-a fost foarte greu sa aflu ca o astfel de boala a poposit in trupul meu. Plangeam non-stop. Acum mi-am revenit. Merg la un psihoterapeut, merg la preoti, ma rog foarte mult. Tin posturi, merg la dezlegari, ma spovedesc, ma impartasesc, peste cateva zile merg la Ierusalim unde o sa ma simt ca un copil intr-un magazin cu jucarii. Am grija de sufletul meu, fac curatenia de care are nevoie sufletul… „, a spus Carmen Serban la Happy Hour.

Ea a completat ca e sigura ca i s-au facut vraji si ca pana la primavara nu va mai avea nimic. Face un tratament cu ceaiuri si pastile naturale.

Exit mobile version