Opinia Timisoarei

Carmen Bejan va naste in penitenciar au decis judecatorii Curtii de Apel Timisoara. Magistratii au respins recursul studentei

UPDATE: Carmen Bejan va naste in penitenciar au decis judecatorii Curtii de Apel Timisoara. Magistratii de la Curtea de Apel au respins recursul ca fiind nefondat, facut de studenta care a transat si ucis o persoana intr-o camera de camin de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara.

Mai mult, Carmen Bejan a fost obligata la cheltuieli de judecata in valoare de 200 de lei, din care 100 de lei ii revine avocatului din oficiu.

Tribunalul Arad a respins solicitarea facuta de Carmen Bejan de a naste si de a-si creste copilul timp de un an, in libertate, Bejan a facut recurs la aceasta decizie, care a fost judecat de Curtea de Apel Timisoara. In prima faza, Curtea de Apel Timisoara a amanat sa dea o solutie in acest caz, anuntand ca asteapta ca Administratia Nationala a Penitenciarelor sa se pronunte daca sunt conditii ca Beja sa nasca in sistemul penitenciarelor. Luni, ANP a anuntat ca exista aceste conditii.

____________________________________________________________

TIMISOARA. Carmen Bejan, fosta studenta de la Medicina care a ucis si transat un barbat, asteapta sa afle daca va fi sau nu libera pana cand copilul ei care urmeaza sa se nasca, implineste un an.

Carmen Bejan a aflat, luni, de la instanta ca Administratia Nationala a Penitenciarelor i-a transmis ca exista conditiile necesare pentru a naste si a-si creste copilul in inchisoare.

Va rog sa imi aprobati cererea si sa va ganditi la viitorul copilului„, a spus Carmen Bejan, judecatorului, in sala de judecata.

Urmeaza ca instanta sa se pronunte in acest caz.

Exit mobile version