Opinia Timisoarei

Carmen Bejan, studenta criminala de la Medicina din Timisoara, care l-a ucis si transat pe Trifu Schrott, a ramas insarcinata in penitenciar! Carmen Bejan vrea sa nasca in libertate si sa stea un an acasa cu copilul! Tatal copilului este Claudiu Satran, traficant de droguri!

Claudiu Satran

Tatal copilului este Claudiu Satran, un detinut de 35 de ani

UPDATE: Se pare ca tatal copilului lui Carmen Bejan este un alt detinut in varsta de 35 de ani. Pe numele sau Claudiu Satran, acesta a fost condamnat la zece ani de inchisoare pentru trafic de droguri.

 

Barbatul este din orasul aradean Pecica si conform siteului Pro TV, acesta ar fi  ar fi intretinut mai multe relatii sexuale cu criminala de la Medicina. Claudiu Satran mai are o fetita de 12 ani in urma unei relatii de concubinaj, insa in prezent, fosta sa iubita s-a recasatorit.

 

_____________________________________________________________________________________

 

ARAD. Carmen Bejan, criminala de la Medicina, va deveni mamica! Tanara a depus la Tribunalul din Arad o cerere de eliberare din arest pe motiv ca este insarcinata si nu are cum sa-si creasca in arest copilul.
Ionel Iovescu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului din Arad, a confirmat stirea: „Doamna Carmen Bejan a cerut o cerere de intrerupere a pedepsei pentru ca este gravida si vrea sa nasca si sa-si creasca copilul in libertate. Instantele vor decide daca ramane in arest sau in libertate„, a explicat acesta.

 

Studenta a beneficiat de vizite intime in puscarie astfel a ramas insarcinata, afirma surse din cadrul Penitenciarului de Maxima Siguranta Arad, noteaza Realitatea.net.

Fosta studenta condamnata pentru crima s-a incadrat in prevederile legale care acorda persoanelor private de libertate dreptul la vizite intime trimestriale, cu sotul/sotia sau concubinul/concubina. Se pare ca, intr-una din aceste intalniri a ramas insarcinata.

Carmen Bejan cere sa nasca in librtate si sa i se permita sa stea un an cu copilul acasa. Tanara nu precizeaza cine e tatal copilului. Cererea de intrerupere a pedepsei cu inchisoarea va fi judecata in 16 ianuarie de catre Tribunalul Arad.
Va reamintim ca in in vara lui 2009, Carmen Bejan si Sergiu Florea, studenti la Medicina in Timisoara, l-au ucis pe Trifu Schrott, l-au transat si l-au bagat intr-o valiza, apoi au incercat sa scape de cadavru. Carmen Bejan  si SergiuFlorea  au fost condamnati, in 2011, la 20 de ani de puscarie pentru uciderea lui Trifu Schrott.

Exit mobile version