Opinia Timisoarei

Carmen Bejan face nunta in 11 aprilie! VEZI cum o va chema pe fetita criminalei de la Medicina!

Claudiu Satran

Iubitul lui Carmen Bejan, Claudiu Satran a fost eliberat marti din Penitenciarul de la Arad. La iesirea din penitenciar acesta a declarat ca se va casatori cu criminala de la Medicina, Carmen Bejan in 11 aprilie. Acesta a mai spus ca relatii dintre ei dureaza de de un an si jumatate. Relatia dintre Claudiu si Carmen a inceput in urma scrisorilor pe care si le-au trimis reciproc timp de un an de zile.

Cei doi s-au vazut, fata in fata, la 1 octombrie 2010, el oferindu-i atunci un inel de logodna si cerandu-i totodata mana. La 29 august 2011 au petrecut primele ore in intimitate, aceasta fiind, cel mai probabil, data la care Carmen a ramas insarcinata. „Ne-am dorit tot timpul o familie. Copilul nu a fost programat. O sa ne casatorim imediat ce o sa imi schimb buletinul care mi-a expirat„, a marturisit Claudiu Satran.

Traficantul de drogur a dezvaluit ca pe fetita lor o va chema Alisa Carmen Satran.  Claudiu Satran a fost condamnat pentru trafic de droguri si dupa zece ani petrecuti dupa gratiia fost eliberat.

Exit mobile version