Opinia Timisoarei

Care este cea mai fericita amintire din viata ta? VEZI UN VIDEO EMOTIONANT, viral pe Youtube, facut de cativa tineri, pe strada, in Timisoara! Fifty People, One Question!

TIMISOARA. O varianta a unui video devenit viral in toata lumea a fost pusa in practica de cativa tineri din Timisoara, care l-au prezentat ca proiect la scoala. Mai apoi l-au urcat pe Youtube, de unde s-a raspandit imediat pe retelele de socializare.

In video sunt filmate zeci de persoane care incearca sa raspunda la intrebarea simpla „Care este cea mai fericita amintire a ta?„. Unii nu reusesc sa-si aminteasca ceva care sa merite, iar altii raspund din prima.

„Cred ca atunci cand m-am nascut”, a raspuns un tanar. O fetita crede ca cea mai fericita amintire din viata ei o are dintr-o excursie, iar un barbat mai in varsta spune ca are 6 amintiri fericite, care sunt cei 6 copii pe care ii are.

„Cea legata de parintii mei, am avut niste parinti minunati, foarte buni la suflet”, a raspuns o femeie. Si povestile continua.

Zeci de timisoreni i-au dat Share mai apoi pe Facebook, iar fiecare a incercat sa raspunda la intrebare. In doar 4 zile, filmuletul are mii de vizualizari pe Youtube.

Videoclipul a fost filmat si editat de Alexandru Hutu, tanarul fiind ajutat de Alexandru Paulescu, Vania Furdi si Alexandra Albu, in fapt un proiect pentru scoala.

Te invitam si noi sa il vezi si sa ne spui, mai jos, la comentarii, care este cea mai frumoasa amintire din viata ta!

Exit mobile version