Opinia Timisoarei

Care criza politica? Un deputat de Timis, indragostit pana peste urechi

Dragostea invinge orice criza, fie ea si politica. O dovedeste cu prisosinta vicepresedintele Camerei Deputatilor, pastorul Ben-Oni Ardelean.

CITESTE SI: Operatiune fulger a politistilor de la Transporturi Timisoara la o grupare de hoti care goleau trenuri marfare. Au furat sute de tone

Cunoscut pentru averea sa considerabila – este, probabil, cel mai bogat parlamentar de Timis -, dar si pentru controversatul episod al invitarii lui Mike Tyson in Parlamentul Romaniei, Ben-Oni Ardelean se intalneste zi de zi ore intregi cu satena care i-a cucerit, se pare, inima. Mai precis, este vorba despre Ioana, o tanara chipesa care lucreaza la Senatul Romaniei.

Paparazzi l-au surprins pe parlamentarul de Timis intr-un adevarat serial foto alaturi de cea care l-ar fi fermecat pe Ben-Oni Ardelean, a carui familie sta in Timisoara.

CITESTE SI: Drumuri inchise, in Banat, din cauza vremii. Un TIR a blocat o sosea catre Timisoara

Ben-Oni Ardelean, in varsta de 42 de ani, este la al doilea mandat de parlamentar de Timis si vicepresedinte la nivel national al PNL.

Citeste mai mult pe cancan.ro

***

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la redactie@opiniatimisoarei.ro sau pe contul nostru de Facebook.

Exit mobile version