Opinia Timisoarei

Caprior maltratat la Gradina Zoologica. Un vizitator nemernic i-a smuls unul dintre coarne animalului

Incident grav la o gradina zoologica din vestul tarii. Un barbat a fost retinut dupa ce a rupt unul dintre coarnele unui pui de caprioara.

CITESTE SI: Vaca tarata cu tractorul, animal chinuit de stapan nu departe de Timisoara. Scandalizati, vecinii i-au sarit in ajutor. Imaginile va pot afecta emotional. Video 

Individul era in vizita la Gradina Zoo din  Hunedoara si a mers la tarcul in care se afla caprioarele. Omul nu a aratat niciun fel de mila. Cand unul dintre exemplare s-a apropiat de gardulet, barbatul a pus mana pe unul dintre coarne si l-a smuls pur si simplu, dupa care a incercat sa se indeparteze.

Alti turisti aflati in apropiere au vazut ce a facut vizitatorul agresiv si au anuntat angajatii Gradinii Zoologice. Cand a fost luat la intrebari de acestia, omul a devenit recalcitrant si a inceput sa ii ameninte pe cei din jur, scrie zhd.ro.

Agentii firmei care asigura paza la Zoo l-au imobilizat pe individ, iar intr-un buzunar al hainei acestuia au gasit cornul rupt. La fata locului au ajuns si politistii, care l-au preluat pe barbat si l-au dus la audieri.

Politiștii care s-au deplasat la fata locului au aplanat starea conflictuala si l-au identificat pe angajatul gradinii zoologice, care a declarat ca ar fi avut o discutie in contradictoriu cu un barbat in varsta de 32 de ani, din Hunedoara, care a devenit recalcitrant si l-ar fi amenintat cu acte de violenta, dupa ce angajatul gradinii zoologice l-a acuzat ca ar fi rupt cornul unui caprior. La randul sau, barbatul in cauza a declarat ca nu l-a amenintat pe angajatul gradinii zoologice, ci doar a ridicat vocea la el, iar cornul (care a fost gasit la fata locului) s-a rupt ca urmare a atingerii gardului imprejmuitor, de catre caprior. In cauza, politistii au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de amenintare„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Capriorul a primit ingrijirile medicale de care avea nevoie din partea personalului de la Zoo.

Exit mobile version