Opinia Timisoarei

Caporal al Armatei, retinut de Parchetul Militar de la Timisoara, dupa ce si-a incendiat iubita

TIMISOARA. Procurorii Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara au dispus retinerea caporalului Stefan Daniel Truta, pentru omor calificat, dupa ce acesta si-a incendiat iubita.

CITESTE SI: Noua maternitate din Timisoara s-ar putea construi cu ajutorul vecinilor! Anuntul presedintelui CJT Calin Dobra 

Barbatul, angajat al unei unitati militare din Craiova, si-a incendiat concubina, cu ajutorul unui spray si a unei brichete, aceasta decedand la spital.

Practic, la data de 24 februarie 2017, pe fondul unui conflict intre barbat si iubita sa, acesta a stropit cu alcool sanitar victima, apoi, cu ajutorul unui spray si a unei brichete, i-a dat foc. Victima a suferit o serie de leziuni, prezentandu-se impreuna cu agresorul la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, unde a fost internata, iar astazi aceasta a decedat.

CITESTE SI: Filtru de patru ore si record de amenzi la Timisoara 

Din constatarile medicale preliminare din data de 24 februarie 2017 a reiesit ca victima a prezentat leziuni ce s-au produs prin actiunea flacarii si i-au pus in primejdie viata.

Caporalul Stefan Daniel Truta va fi prezentat, sambata cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Militar Timisoara.

Exit mobile version