Opinia Timisoarei

Cantitate aproape dubla de deseuri ridicate de Brantner de pe strazi, in baza noului program de salubrizare, intocmit in colaborare cu Primaria Timisoara. Video (P)

TIMISOARA. Brantner si-a crescut capacitatea operationala, iar in primele luni ale acestui an a ajuns sa curete 95% dintre strazile din oras si a ridicat si o cantitate mult mai mare de deseuri.

Masinile de salubrizare ale companiei intervin zi si noapte pe strazile din Timisoara, apropiindu-se de trotuar pentru a curata cat mai bine carosabilul. Se intervine in toate cartierele orasului.

Pe langa interventiile mecanizate, Brantner scoate in teren si echipele de maturatori. Si numarul acestora a crescut pana la 250.

Odata cu stabilirea noului program de curatenie, dar si a cresterii numarului de echipe de salubrizare, Brantner a reusit in patru luni sa ridice de pe strazile din Timisoara o cantitate de deseuri aproape dubla fata de anul trecut.

Datorita noului program, astazi ne permitem sa efectuam operatiuni de salubrizare stradala pe mai bine de 95% din efectivul de strazi al orasului Timisoara. Daca in anii precedenti, pe vechiul program de salubrizare, lucram cu un efectiv minim de salariati, maturatori stradali, acum am ajuns la un efectiv de 250 de salariati. Datorita noului program, am reusit sa crestem capacitatea de colectare a deseurilor. Daca anul trecut colectam in jur de 1900 de tone anual, astazi, dupa 4 luni de zile de la implementarea noului program de salubrizare, avem deja peste 3000 de tone de deseuri stradale colectate„, spune Victor Predoi, dispecer Operatiuni Salubrizare Brantner.

Exit mobile version