Opinia Timisoarei

Cantareata Luminita Anghel e insarcinata pentru prima oara. Baiatul ei se va naste peste 6 luni

In ultimii ani, Luminita Anghel a trecut prin momente foarte grele, i-au murit ambii parinti, apoi a divortat de sot. Doar David, fiul sau infiat i-a mai adus zambetul pe buze. Astazi ea a spus lumii  ca e gravida.

„Sunt insarcinata si pe cale naturala voi avea si eu primul copil […] Astazi am aflat ca vom avea un baietel”, a spus Luminita Anghel cu lacrimi de fericire in ochi.

Mai mult, cantareata a povestit ca recent a mai adoptat o fetita in varsta de trei ani, pe nume Maria, potrivit Happy Hour.

Are un iubit cu 10 ani mai tanar

„In viata mea este o noua persoana, pe care o iubesc foarte mult. Suntem de patru luni impreuna. intre mine si el se legase o prietenie foarte frumoasa si petreceam foarte mult timp impreuna. Nici nu imi dadusem seama ca ma place. Relatia noastra a inceput relativ recent. E cu 10 ani mai tanar. Ma bucur ca m-am indragostit de un barbat care nu se sperie de o familie mare”, a marturisit Luminita Anghel, precizand ca iubitul sau nu are legatura cu lumea de showbiz.

„Acum stam impreuna. Numele meu nu a contat foarte mult pentru el, ca nu face parte din aceasta lume. Este un tip absolut normal, doar ca face parte din lumea motociclistilor”, a mai dezvaluit ea. De asemenea, ea a afirmat ca si el a mai fost casatorit o data, dar nu are copii.

Intrebata ce reactie a avut iubitul artistei atunci cand a aflat ca va deveni tata, Luminita a povestit ca „a inceput sa planga de fericire”.

Exit mobile version