Opinia Timisoarei

Candidatul la Primarie al PNL Nicolae Robu sustine ca nu-si vopseste parul, ci doar se…nuanteaza

Podoaba capilara a candidatului PNL la functia de primar al Timisoarei a nascut mai multe controverse de-a lungul timpului, dat fiind faptul ca Nicolae Robu apare cand cu suvite albe, cand vopsit aproape negru taciune.

Pentru ca isi vopseste in mod repetat parul, probabil pentru a parea mai tanar, liderul PNL Timis a devenit adeseori tinta ironiilor presei, iar in ultima vreme, si a unora dintre contracandidatii sai care se intrebau ce numar de vopsea si ce marca foloseste.

Intrebat de jurnalisti de ce apeleaza la aceasta metoda de a se intineri, care in mod obisnuit intra in cochetaria feminina, Nicolae Robu a tinut sa ii asigure pe ziaristi ca nu ar fi vorba de o vopsea de par in sine, ci de…un nuantator.

Eu nu ma vopsesc, nu folosesc o vopsea de par, ci un gel estompator (n.r.nuantator) pentru ca am niste suvite albe intr-o parte, la tample. Trebuie sa acopar tot parul pentru ca, daca le-as vopsi numai pe acelea, lumea ar crede ca sunt suvitat„, a precizat Nicolae Robu, vadit stanjenit, dar si iritat de intrebare si grabindu-se sa incheie discutia pentru ca jurnalistii sa nu mai intre in detalii.

Exit mobile version