Opinia Timisoarei

Candidatul independent Ioan Coriolan Garboni se „retrage” din cursa pentru Primaria Timisoara! Isi indeamna electoratul sa-l voteze pe Nicolae Robu!

Ioan Coriolan Garboni

TIMISOARA. Anunt soc! Candidatul independent Ioan Coriolan Garboni a decis sa se retraga din lupta pentru fotoliul de primar al Timisoarei!

Acesta si-a anuntat decizia intr-o conferinta de presa organizata astazi.

In fapt, numele lui Garboni nu va disparea de pe buletinul de vot, deoarece documentul este deja tiparit.

El face apel la timisorenii care l-au sustinut si il sustin sa il voteze pe candidatul USL, Nicolae Robu, la alegerile locale din 10 iunie.

Dupa o foarte serioasa dezbatere cu stafful de campanie, am ajuns la concluzia ca Timisoara nu e pregatita sa  aiba un candidat independent si mi-am dat seama ca, in urma vizionarii mai multor sondaje, pozitia mea  nu e favorabila, astfel ca am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac o alegere in beneficiul Timisoarei. Mi-am  dat seama ca imi doresc de la viitorul primar sa  garanteze atragerea de fonduri si sa il excluda din primarie pe secretarul Cojocari. Un singur candidat imi garanteaza acest lucru, Nicolae Robu.  Sugerez alegatorilor mei sa il voteze. Am primit  promisiuni ca va sprijini proiectul Capitala Culturala Europeana. Sunt garantii foarte serioase. Este pentru prima data cand cred in aceste garantii.  Eu o sa imi duc campania mai departe, pentru ca nu ma pot retrage efectiv, deoarece buletinele de vot sunt tiparite. Deci va trebui sa particip.  E ca si cand faci un pas in spate inainte de a sari un sant, e ca si cand iti faci un avant. Dar imi sfatuiesc alegatorii sa il voteze pe Nicolae Robu„, a precizat Ioan Garboni.

Intrebat de jurnalisti el pe cine voteaza, Ioan Garboni a raspuns scurt: „Pe mine!”.

Exit mobile version