Opinia Timisoarei

Candidatii ARD Timis, in frunte cu Vasile Blaga, si-au depus candidaturile pentru Parlament, in Timis

TIMISOARA. Cei 14 candidati ai ARD Timis, pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie, si-au depus candidaturile la Biroul Electoral Judetean Timis. printre acestia s-a aflat si liderul PDL, Vasile Blaga.

Cei 14 candidati ai ARD au venit insotiti de liderul PDL Timis, Constantin Ostaficiuc. Singurul care a intarziat era fostul viceprimar al Timisoarei, Adrian Orza care a motivat ca i s-a spart baia de ulei la masina cu care se deplasa inspre Biroul Electoral Judetean Timis.

Dupa ce toate cele 14 candidaturi au fost inscrise la BEJ Timis, Vasile Blaga a declarat ca a ales sa candideze in judetul Timis deoarece il leaga o prietenie de conducerea filialei judetene a partidului si ca aici, la Timisoara a urmat facultatea si tot aici se afla mai multi prieteni ai sai si chiar fostii profesori.

Momentul depunerii de candidaturi a fost finalizat cu o fotografie de grup, chiar in fata sediului BEJ Timis, apoi, Vasile Blaga s-a deplasat in colegiul electoral in care candideaza pentru functia de senator.

Exit mobile version