Opinia Timisoarei

Cand si-a pierdut Maruta virginitatea?

Catalin Maruta (35 de ani) marturisea acum cativa ani ca si-a pierdut virginitatea la 14 ani, cu o fata de liceu, ca era aglomeratie in pat atunci cand facea dragoste cu “super femei” si ca nimeni nu s-a plans de prestatia sa in pat!

Intrebat daca a facut vreodata dragoste cu doua femei, Catalin Maruta a dezvaluit, intr-un interviu acordat acum cativa ani, ca “am facut dragoste cu super femei care faceau cat zece si credeti-ma ca era foarte „aglomerat” in pat!”.

Chestionat asupra varstei la care si-a pierdut virginitatea, Maruta a fost transant: “Tot ce imi aduc aminte e ca s-a intamplat pe la sfarsitul clasei a VIII-a si ca am reusit sa conving o domnisoara de liceu. Un lucru e sigur: dupa, mi-a crescut tare mult popularitatea printre colegi!”, noteaza wowbiz.ro.

Tot de pe vremea cand era elev, Maruta a mai avut cateva amintiri fierbinti: “Ma uitam cu baietii, printr-un gemulet, in vestiarul fetelor cand se schimbau pentru ora de sport. Au trecut anii si intre timp mi-a venit mintea la cap”. Ca orice barbat, Maruta s-a laudat cu performantele sale in pat, marturisind ca “prestatia mea s-a ridicat intotdeauna la „cote de audiente” foarte tari. in conditiile astea n-a indraznit nimeni sa-si declare nemultumirile!”. Vedeta TV a abordat apoi si subiectul viselor erotice: “Daca ar fi sa dau importanta viselor mele erotice, urmatorul pas ar fi sa ma apuc de filme pentru adulti!”.

Exit mobile version