Noutati :

Cand se aduna gunoiul de sarbatori la Timisoara? Avem si programul casieriei RETIM!

12 decembrie, 2014 - 10:22 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: UTILE
1

TIMISOARA. Angajatii societatii de salubritate vor munci de sarbatori. Reprezentantii RETIM anunta si programul casieriilor in preajma Craciunului si a Anului Nou.

In perioada sarbatorilor de iarna, muncitorii societatii vor continua sa presteze serviciul de colectare a deseurilor conform graficelor de colectare cunoscute. De asemenea, salubrizarea stradala se va efectua conform graficelor prevazute corespunzator pentru zilele de sarbatoare.

In privinta casieriei, aceasta va functiona dupa un program special. Astfel, miercuri, 24 decembrie, platile se pot face intre orele 7:00 – 12:00, in timp ce in perioada 25 decembrie – 28 decembrie, casieria este inchisa.

In zilele de luni, 29 decembrie, si marti, 30 decembrie, incasarile se vor face conform programului normal de lucru, iar miercuri, 31 decembrie, programul incasarilor va fi numai intre orele 7:00 – 12:00. In perioada 1 ianuarie 2015 – 4 ianuarie, casieria este inchisa.

Programul normal al incasarilor se reia luni, 5 ianuarie 2015. In toata aceasta perioada dispeceratul societatii va functiona non-stop.

Totodata, in functie de conditiile meteorologice, in caz de necesitate, se vor lua masuri de interventie pentru asigurarea lucrarilor de deszapezire.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ca muncesc de sarbatori! Se prea poate! Exista puncte fierbinti unde ar trebui sa munceasca si in week end si peste noapte. Un astfel de loc e piata operei. Duminica seara toata cosurile de gunoi din zona erau arhiticsite si in multe locuri gunouiul ocupa spatiul public.
    Daca primaria organizaeaza astfel de zone sa asigure si salubrizare corespunzatoare!