Noutati :

Cand reclama trece dincolo de reclama si devine autentica. Ciprian Cadariu, managerul proiectului City of Mara, este protagonistul

26 iulie, 2022 - 12:16 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
0

De cele mai multe ori, în reclame întâlnim actori și regie, reclamele arătând o imagine idealizată a realității.

Însă, uneori, vedem excepții care ne surprind.

Ciprian Cădariu nu este un actor, este CEO City of Mara Timișoara și a ales să fie el însuși protagonistul noii comunicări a dezvoltatorului proiectului.

În câteva scene, ne prezintă cartierul exact așa cum este în realitate. A ales autenticitatea în locul unei realități idealizate (cu randări sau fotografii modificate) așa cum vedem în proiectele imobiliare.

City of Mara este unul din noile cartiere consacrate în Timișoara. Aflat pe Circumvalațiunii nr. 1 este cartierul care se află în ultima etapă de dezvoltare, construcția ultimelor clădiri de la bulevard, numite City of Mara Avenue.

Este vorba atât despre clădiri de apartamente dar și Avenue Sport & Spa, un complex care promite să schimbe complet modul in care ne raportăm la servicii premium pentru rezidenți.

Vedeți filmul cu Ciprian aici.

Descoperiți mai multe pe www.cityofmara.ro

 

 

 

 

 

 

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...