Opinia Timisoarei

Cand oamenii fac minuni, iar biserica e alaturi de ei. 7 copilasi si mama lor, parasiti de tata, au un acoperis deasupra capului, cu ajutorul Parohiei Iosefin, la Timisoara

TIMISOARA. Mobilizare in randul enoriasilor si a slujitorilor bisericii din Parohia Timisoara – Iosefin. In doar cateva zile, oamenii, cu spijinul Bisericii, au strans banii necesari pentru a asigura un acoperis deasupra capului unei familii cu 7 copii.

„In urmă cu cateva zile am adus la cunostința parohienilor noștri situația specială a unei mame care, părăsită de soț, își crește singură cei șapte copii . Parohia Timișoara-Iosefin și fundația noastră parohială, ne-am alăturat eforturilor unor oameni de suflet și, pentru a facilita acestei familii amenajarea unei locuințe, am donat suma de 15.000 lei, necesară cumpărării terenului pe care a fost amplasat un container – locuință.

Pentru asigurarea altor lucrări de amenajare și dotare, la sfârșitul săptămânii trecute, conducerea Fundației „Preot Ioan Olariu” a mai aprobat acestei familii suma de 3000 lei”, spun reprezentantii Parohiei Timisoara – Iosefin.

De asemenea, fundatia si parohia au venit si in spijinul pacientilor de la Casa Austria. Pentru acestia, au cumparat o serie de componente medicale si obiecte pentru igiena personala pe care le-au donat chiar in prima zi a postului Pastelui.

Exit mobile version