Opinia Timisoarei

Cand minte Nicolae Robu? Nu poate darama Acvariul din centru si acum o da la-ntors: N-am spus ca il voi muta, am spus ca eu incerc sa-l mut

In fruntea listei de promisiuni electorale facute de Nicolae Robu timisorenilor in campanie, pe cand le umplea cutiile postale cu pliante, statea scris: „Mutarea/demolarea monstruoasei cladiri din sticla din Piata Victoriei„.

La aproape 6 luni de cand timisorenii l-au investit cu increderea lor drept primar al orasului, dandu-si seama ca nu este in stare sa onoreze prima promisiune facuta, Nicolae Robu o da la-ntors. „N-am spus ca il voi muta pana la 1 decembrie, am spus ca eu incerc sa-l mut, mie mi-ar placea sa-l mut in prima luna de mandat. Am spus ca vor fi amplasate casute si chiar in locul acvariului. Eu pot sa vin sobru cu o lista oficiala si s-o citesc, daca nu va place o atmosfera mai relaxata, mai informal, eu incerc sa fiu altfel. Eu nu-mi schimb angajamentul electoral, dar daca pot sa ating obiectivele mai devreme, cu atat mai bine. Rezultatele negocierilor se fac cunoscute la sfarsit, cand totul devine oficial. Nici nu este treaba noastra unde se muta acvariul pana la urma, noi va trebui sa dam o autorizatie de amplasare, optiunea va reveni societatii SRL„, a declarat astazi, 20 noiembrie, primarul Timisoarei.

Vezi mai jos fluturasul electoral al lui Nicolae Robu cu promisiunile facute timisorenilor pentru primele 6 luni de mandat la Primarie!

In urma cu aproape o luna, tot primarul Timisoarei promitea ca: „In Piata Victoriei, vom pune casute pe locul actualului Acvariu si pe o portiune din parcarea de la Modex ca sa nu mai aglomeram Piata Operei. Pana atunci, Acvariul va disparea de acolo„, sustinea cu multa convingere Nicolae Robu, lasand sa se inteleaga ca soarta cladirii de sticla e pecetluita.

CITESTE SI: Robu promite Targ de Craciun in locul acvariului din Piata Operei, proprietarul spune ca nu s-a ajuns inca la nicio intelegere cu Primaria Timisoara

Iata insa ca astazi, pe cand oferea detalii despre amplasarea casutelor de la Targul de Craciun 2012, intrebat de jurnalisti cand dispare acvariul, ca sa lase loc tarabelor, primarul a explicat intepat ca promisiunea lui a fost alta. Aceasta este insa contrazisa tocmai de fluturasul sau electoral din mai 2012 si declaratiile facute in presa si la intalnirile cu timisorenii.

Nicolae Robu a descoperit abia acum ca „Nu e asa simplu, acvariul e o proprietate privata si constitutia garanteaza proprietatea„.

Cert este ca la Targul de Craciun din acest an din centrul Timisoarei, casutele din care se vor vinde tot felul de bunatati si cadouri vor fi amplasate in 3 locatii: Piata Operei, parcarea Modex si strada pietonala Marasesti.

Exit mobile version