Opinia Timisoarei

Cand iti doresti putin, nu obtii nimic! Poli Timisoara pierde in prelungiri meciul cu Iasiul

TIMISOARA. Prologul rundei a 5-a din liga secunda de fotbal a debutat pe marele si amaratul stadion Dan Paltinisanu, acolo unde s-a disputat un joc intre doua nume importante din fotbalul romanesc, dar numele lor nu inseamna mare lucru in ziua de azi. Poli Timisoara nu a aratat mare lucru in fata lui Poli Iasi, iar moldovenii au obtinut o nespereata victorie in prelungiri, 0-1.

Circa 2000 de spectatori si-au rupt din timpul lor intr-o seara de joi pentru a sustine Politehnica, dar jucatorii nu s-au ridicat nici de aceasta data la nivelul fanilor. Intr-un meci in care ambele echipe se multumeau cu egalul, Sekou Camara a punctat in minutul 92 la o faza care nu anunta mare lucru. 0-1 si Iasiul obtine a doua victorie consecutiva (prima a fost 2-0 cu U Cluj), dupa ce inainte moldovenii nu au facut punct in trei partide.

De cealalta parte, Poli a dominat, insa steril si nu si-a creat ocazii clare, echipa fiind prea blazata si multumita cu putin. Si asa se intampla cand iti doresti putin…

Poli Timisoara: Paduraru – Sofran, Scutaru, Mera (cpt.), Oanea – Ignea, R. Lazar – D. Andrei, D. Benzar (Axente 79′), Birnoi (Zaluschi 69′) – Oct. Ursu (Hategan 60′)

Poli Iasi: Popescu – Onea, Cana, Fl. Plamada, T. Serediuc – Al. Stan (Iurascu 70′), Mihalache (cpt.), Chatziterzoglu (A. Istrate 60′), Pelivan (Torres 70′) – F. Cristea, S. Camara

Exit mobile version