Opinia Timisoarei

Cand cred oamenii de stiinta ca va veni sfarsitul lumii? Apocalipsa e aproape!

Oamenii de stiinta au o noua data pentru sfarsitul lumii. Plecand de la avertismentul unui om de stiinta, potrivit caruia viata de pe Terra va fi distrusa in 2 miliarde de ani, specialistii au calculat anul in care va muri Pamantul.

Oamenii de stiinta au o noua data pentru sfarsitul lumii, scrie The Telegraph. Plecand de la avertismentul unui om de stiinta, potrivit caruia viata de pe Terra va fi distrusa in aproximativ 2 miliarde de ani, specialistii au calculat anul in care va muri Pamantul, scrie Jurnalul.ro.

Potrivit acestora, Terra va muri in anul 2000002013, adica peste 2 miliarde de ani, atunci cand Pamantul va avea o varsta de 6,45 miliarde de ani.

Anul mortii Pamantului nu este insa identic cu cel al disparitiei oamenilor, avertizeaza cercetatorii. in cadrul unei conferinte sustinute de astrobiologul britanic Jack O’Malley-James la Universitatea St Andrews din Scotia, acesta a sustinut ca toate plantele si animalele vor disparea de pe Terra peste un miliard de ani. Dupa 2 miliarde de ani, oceanele vor seca si pe Pamant nu va mai exista decat cele mai rezistente tipuri de bacterii si microbi.

Exit mobile version