Opinia Timisoarei

Campionatul Judetean de automobilism a trecut si prin Cenei. Si a fost spectacol

TIMIS. Pentru prima data in aceasta localitate din Banatul de pusta, Cenei Super Rally-Kart 2023 a fost o reusita deplina, la care si-au dat concusrul pilotii, spectatorii si organizatorii.

Pe un traseu spectaculos, surprizele s-au tinut lant, incepand cu castigatorul acestui concurs, care a “jucat acasa” si a avut o evolutie “de manual” – Popa “Speedy” Claudiu, continuand cu juniorul Baru Albert, 13 ani, care a fost declarat la unison “sportivul si surpriza etapei”, pentru ca dupa 2 ani de performante la auto, la aceasta etapa a invins din nou la juniori si a facut pasul si catre drift, obtinand din prima locul 3 pe podium, depasind concurenti cu nume grele in domeniu.
Gestul de fair-play al micutei printese a kartingului banatean Ciucur Nadia, care cand i s-a stricat kartul adversarului Damian Matteo, si era castigatoare sigura, a riscat si i-a oferit kartul sau pentru a putea termina concursul in puncte, lucru aprobat de comisarii sportivi ai cursei, a fost remarcabil.

Echipa SPECAR a invins in acest concurs in care la aceasta clasa batalia a fost foare puternica, prima sansa fiind atribuita initial echipei locale Condor Rally Team.

Cu aceast adevarat “regal sportiv pe patru roti” a luat sfarsit Campionatul de Automobilism & Drif & Karting Timis 2023, care a avut 9 etape, conform Calendarului competitional anuntat la inceputul anului.

Clasamente

Clasa1
1.Popa Claudiu – Opel Tigra
2.Giurisici Marius – Honda Civic
3.Danila Claudiu-Sotir Razvan – Renault Megane

Clasa 2
1.Mihoc Sorin – Renault Clio
2.Curelaru Marius-Curelaru Loredana- Opel Astra
3.Pascu Florina – Ford Fiesta

Clasa 3
1. Stepan Darius – Opel GT
2.Baru Cosmin – Vw Golf
3.Ciucur Cosmin – Bmw 36

Drift
1.Tirla Sergiu – Bmw E36
2.Ciucur Cosmin – Bmw E36
3.Baru Albert – Bmw E46

Feminin
1.Pascu Florina – Ford Fiesta
2.Andrei Sidonia – Bmw 123
3.Jurca Ionela – Seat Leon

Juniori
1.Baru Albert – Vw Golf
2.Magdescu Dragos – Renault Megane
3.Sburlea Luca – Mazda 323

Karting juniori
1.Ciucur Nadia
2.Damian Matteo

Echipe Auto
1.SPECAR
2.C.S.C. Dumbravita Rally Team
3.Condor Rally Team

Exit mobile version