Opinia Timisoarei

Campionatul European de Fotbal 2016 este live la Shopping City Timisoara! Meciurile Euro 2016 live pe terasa supraterana din Shopping City Timisoara!

Pana in data de 10 iulie, la Shopping City Timisoara, toti iubitorii de fotbal si nu numai sunt invitati sa vizioneze meciurile din Campionatul European de Fotbal 2016 pe terasa supraterana. Pentru a urmari cele mai importante meciuri ale acestui an, pe terasa supraterana din Shopping City Timisoara, este amplasat cel mai spectaculos ecran din oras.

Terasa Shopping City Timisoara este disponibila tuturor persoanelor care isi doresc sa participe, programul prelungit al acesteia le asigura accesibilitatea in locatie pentru a viziona toate meciurile Euro 2016, indiferent de ora de difuzare.

Te joci si castigi!

Pe tot parcursul Campionatului, pasionatii de fotbal sunt incurajati sa acceseze site-ul Shopping City Timisoara pentru a intra in jocul premiilor de vara. Aplicatia este accesibila, iar dupa simpla inregistrare pe site distractia incepe. Participantii au posibilitatea de a castiga premii instant zilnice – o partida de bowling pentru sase persoane sau o ora de biliard cu prietenii. Saptamanal, se ofera marele premiu – un voucher de cumparaturi in valoare de 200 de lei, valabil in magazinele din incinta Shopping City Timisoara.
Pentru detalii, regulamentul jocului si inscriere, persoanele doritoare pot accesa pagina Shopping City Timisoara.

Calendarul cu toate evenimentele ce vor avea loc la Shopping City Timisoara poate fi consultat pe website, la sectiunea EVENIMENTE.

Exit mobile version