Opinia Timisoarei

Campionatul European de Dans Standard s-a incheiat. Titlul continental a ramas in Timisoara

TIMISOARA. Timisoara si-a trecut in palmares un nou titlu european, insa de aceasta data, la dans sportiv. Sportivii clubului Magnum, care erau si principalii favoriti la medalia de aur, au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului.

Roxana Lucaciu si Paul Rednic, locul 1 in ranking-ul mondial, si-au confirmat statutul de favoriti si au incheiat pe prima pozitie Campionatul European de dans sportiv.

Timisorenii au obtinut cele mai bune punctaje din partea juriului, la cele cinci probe de concurs: vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step, de fiecare data cu peste 30 de puncte obtinute. Nicio alta pereche nu a mai reusit sa obtina peste 30 de puncte la niciunua dintre probe.

In spatele cuplului din Timisoara s-au clasat reprezentantii Belarusului, Yahor Boldysh si Polina Mineeva, respectiv Maxim Pugachev-Kira Oxas, reprezentantii Rusiei. O alta pereche care a reprezentat tara noastra, Tiberiu Stan-Daria Grigore, a incheiat pe locul al saselea.

Concursul a fost o reusita. Primii campioni europeni ai Timisoarei. Romania a mai avut, dar Timisoara nu, pana acum. Totul a fost minunat. Sunt multumit de cum s-a dansat pe tot parcursul concursului. Urmatorul obiectiv este reprezentat de Mondialele din Japonia. Urmatorul concurs mare pe care il avem in toamna la Timisoara, Cupa Romaniei„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Raul Avram, organizatorul evenimentului.

Campionatele Mondiale de dans sportiv sunt programate peste doua luni, in Japonia.

FOTO: Virgil Simonescu

Exit mobile version