Opinia Timisoarei

Campionatul a inceput, Ripensia Timisoara mai transfera. Intariri in defensiva

TIMISOARA. Primul meci al Ripensiei a insemnat un mic cosmar pentru Ripensia, care s-a vazut intrecuta cu 1-4 la Severin, de Universitatea Craiova. Defensiva a fost una dintre probleme si chiar acolo a „lucrat” conducerea echipei, care a transferat un jucator din Republica Moldova.

Gruparea banateana a ajuns la un acord pentru urmatoarele doua sezoane cu fundasul central Radu Rogac (nascut la 7 iunie 1995). Inalt de 1,90 metri, cel care poate evolua si ca fundas lateral are doua selectii la nationala de seniori a Republicii Moldova, precum si 21 de selectii la reprezentativa de tineret a acestei tari.
De-a lungul carierei, Rogac a jucat la Zaria Balti, FC Ungheni, Petroclub Hincesti si Dinamo Auto Tiraspol (clubul la care a evoluat ultima data), in campionatul Moldovei. De asemenea, el a mai fost legitimat la Dinamo Samarqand (Uzbekistan) si Tarxien Rainbows (Malta).

Sunt bucuros ca am ajuns la Ripensia, un nume important al istoriei fotbalul romanesc. Este o provocare mare pentru mine si sper sa confirm repede increderea pe care mi-au oferit-o clubul si antrenorii”, a spus Rogac, pentru site-ul oficial al clubului banatean.

Rogac este eligibil pentru a prinde lotul echipei in etapa a III-a, cand Ripensia va juca la Petrolul.

Exit mobile version