Opinia Timisoarei

Calin Dobra, presedinte executiv al PSD Timis, despre referendum: Nu cred ca e un motiv clar sa se incerce o lupta a romanilor impotriva romanilor

TIMISOARA. Presedintele executiv al PSD Timis, Calin Dobra crede ca este foarte important ca actualul Guvern sa fie lasat sa puna in aplicare programul de guvernare votat de romani la alegerile din 11 decembrie 2016 si considera ca nu exista motive sa se ”incerce o lupta a romanilor impotriva romanilor”.

CITESTE SI600 de politisti au impanzit strazile din Timisoara si din judet, dar si soselele. Ce a urmat? 

Intrebat ce parere are despre intentia presedintelui Klaus Iohannis de a organiza un referendum pentru legile Justitiei, presedintele executiv al PSD Timis, Calin Dobra spune ca e important ca masurile propuse de PSD sa fie puse in practica.

CITESTE SI: Timisoara legata de o comuna vecina printr-o sosea moderna cu doua benzi 

Consider ca Romania de ani de zile reprezinta o zona de stabilitate in aceasta parte a Europei si cred ca prin votul dat de romani in 11 decembrie 2016 s-a creat o majoritate clara in Parlament, s-a instalat un guvern legitim si e foarte important ca in urma acestui vot dat de cetateni, acest guvern sa isi puna in aplicare programul de guvernare. Nu cred ca e un motiv clar pentru care romanii sa fie mobilizati, sa fie scosi in strada si sa se incerce o lupta a romanilor impotriva romanilor. Ne dorim cu totii ca masurile PSD propuse in campania electorala sa fie puse in aplicare si cred ca cu totii avem obligatia sa punem umarul la baza si la stabilitatea acestei tari”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Calin Dobra.

CITESTE SI: Cluburi, AMENDATE pe banda rulanta la Timisoara! Ce probleme au fost descoperite? 

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca intentioneaza sa organizeze un referendum in cadrul caruia poporul sa fie consultat in privinta modificarii Codului Penal si a gratierii.

Exit mobile version