Opinia Timisoarei

Calin Dobra, liderul PSD Timis: Avem nevoie de o reconstructie interna

TIMISOARA. Presedintele PSD Timis, Calin Dobra, a precizat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca partidul are nevoie de o reconstructie interna, in urma rezultatului de la alegerile prezidentiale.

Dobra sustine ca nu si-a pierdut optimismul in privinta viitorul Romaniei, mai ales ca, spune el, are incredere in ratiunea poporului.

CITESTE SI: Reactie devastatoare a unui cosilier judetean PSD Timis, dupa umilinta in alegeri: De 30 de ani, marea noastra competitie interna este cum sa scapi de nominalizarea la candidatura de primar al Timisoarei. Fugim toti ca din gaura de sarpe, cine se impiedica e prins, impachetat si trimis sa candideze. Capcana in care am cazut a fost dictatura de partid cu parfum de consultare populara 

Vreau sa multumesc tuturor celor care, ieri, au fost la vot si totodata ii felicit pe cei care au castigat competitia electorala! Viata merge mai departe, insa, trebuie sa fim constienti ca, atat victoria cat si infrangerea responsabilizeaza ambele parti. Cei care au castigat sunt datori sa ofere tarii o conducere corecta care sa ofere dezvoltare, siguranta si bunastare. Iar noi, cei care am pierdut ieri alegerile prezidentiale, trebuie sa intelegem ca avem nevoie de o reconstructie interna prin care sa redevenim o noua forta, oferind o alternativa solida clasei politice, pentru ca democratia sa nu dispara. Totusi, nu imi pierd optimismul in ceea ce priveste viitorul nostru, al romanilor si al Romaniei, asta mai ales pentru ca am incredere in ratiunea acestui popor”, a scris Dobra.

Biroul Electoral Judetean Timis a publicat luni rezultatele finale in urma voturilor de la alegerile prezidentiale, astfel Klaus Iohannis a obtinut 76,32 la suta, in timp ce Viorica Dancila a obtinut 23,68 la suta.

Exit mobile version