Opinia Timisoarei

Calatorie de groaza! Pasageri terorizati intr-un autocar romanesc ce venea din Germania! Iata cosmarul prin care a trecut o tanara din Timisoara!

TIMISOARA.  Ore de teroare pentru romanii aflati noaptea trecuta intr-un autocar ce venea din Germania.  printre ei si o tanara din Timisoara. O femeie care a urcat in autobuz le-a transformat drumul spre tara intr-unul de cosmar.

Aceasta si-a preluat locul in autocarul firmei Pletl vineri dupa-amiaza la statia de la Nurnberg. La scurt timp dupa ce a urcat, a devenit nelinistita, povestesc calatorii care se intorceau de la munca din strainatate.
Dupa cateva zeci de minute s-a apucat sa-i injure si sa-i imbranceasca pe ceilalti pasageri, apoi sa alerge prin autocar tipand ca cineva vrea sa-i dea foc.
Unul dintre soferi si cativa barbati s-au chinuit sa o linisteasca.
Dupa cateva ore insa, crizele de furie au reaparut. Mai violente. Femeia tipa si se certa cu toata lumea.

M-am speriat foarte tare cand am vazut ca s-a ridicat de pe scaun si a inceput sa alerge prin autocar spunand ca cineva ii da foc. Era foarte panicata si dezorientata, i se parea ca cineva o urmareste si vrea sa-i faca rau. In repetate randuri, femeia a fost avertizata de soferii autocarului sa se linisteasca, insa a continuat. Spre seara, crizele s-au intensificat. Un sofer a trebuit sa stea cu ea permanent in spatele autocarului de teama sa nu se napusteasca asupra celui de-al doilea sofer care se afla la volanul autocarului. Nici acum nu-mi revin, am crezut ca nu mai ajungem. A fost ceva ingrozitor„, povesteste pentru opiniatimisoarei.ro o tanara din Timisoara care se afla in autocarul groazei.

Am incercat sa o calmam in repetate randuri. Cand m-am apropiat de ea sa-i spun sa se linisteasca si sa ia loc pe scaun, a inceput sa strige: <<Sariti ca ma violeaza!>>. Sunt socat de ce s-a intamplat. Tot drumul am stat cu ochii pe ea sa nu face vreo prostie. Am fost cateva ore de calvar„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro un alt tanar care se intoarcea din Germania.

Unul dintre soferi s-a asezat langa femeie si a pazit-o toata noaptea straduindu-se sa o tina pe cat posibil imobilizata. Niciun pasager n-a pus geana pe geana, iar luminile in autocar au stat mereu aprinse.

Celalalt conducator auto a anuntat in tara ce se intampla, iar reprezentantii  firmei de transport au alertat Politia Arad si SMURD-ul.

La ora 5.30, cand autocarul a ajuns in vama Nadlac, femeia a fost cu greu data jos din autobuzul care trebuia sa-si continue drumul.

La Nadlac, un echipaj Smurd a preluat-o cu foarte mare greutate. La vama a fost descoperit asupra ei si un briceag„, a mai spus pentru opiniatimisoarei.ro  pasagera din Timisoara.

Este vorba de o femeie de 36 de ani din Bacau, care venea de la munca din Germania. Pe parcursul calatoriei a dat dovada de un comportament neadecvat, a inceput sa injure si sa se certe cu toata lumea. La Nadlac, un echipaj SMURD a preluat-o. In prezent, este internata la Spitalul de Psihiatrie din Arad„, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Inspectoratului de Politie Arad.

Contactati telefonic, reprezentantii firmei de transport Pletl nu au dorit sa comenteze in niciun fel incidentul din autocar.

FOTO: Arhiva

Exit mobile version