Opinia Timisoarei

Cainii fara stapan de pe strazile din Timisoara, adunati in continuare de Danyflor. Pentru ca nu a reusit sa organizeze licitatia la timp, primaria a prelungit contractul cu inca 6 luni

TIMISOARA. N-a reusit inca sa lanseze o licitatie prin care sa gaseasca o firma care sa preia pe termen lung serviciul de gestionare a cainilor vagabonzi de pe strazile orasului, asa ca Primaria Timisoara a facut o noua intelegere cu firma Danyflor, al carei contract a expirat.

CITESTE SI: Gargara consilierului local USR Razvan Negrisanu. Cum i s-a dereglat ‘busola morala’ in doar 2 luni, dupa ce s-a trezit pus in situatia de a alege intre a salva Romania si a pleca acasa cu un milion si jumatate de euro 

Astfel, firma Danyflor va asigura serviciul de ecarisaj pentru inca cel mult 6 luni, pentru suma de 1.045.300 de lei fara TVA.

Documentatia pentru viitoarea licitatie a fost finalizata cu chiu cu vai de administratia Fritz luna trecuta si a fost aprobata in Consiliul Local.
Acum un an, conducerea primariei anunta ca a intabulat un teren in zona industriala Freidorf unde va amenaja un adapost nou pentru animalele abandonate, insa pana azi n-a reusit inca nici sa intocmeasca PUZ-ul.

Exit mobile version