Opinia Timisoarei

Cainele anului se alege la Timisoara. Cele mai frumoase patrupede din Romania se intrec in capitala Banatului

TIMISOARA. Cele mai mandre patrupede din tara isi dau intalnire la Timisoara, la mijlocul lunii ianuarie, in cadrul a doua mari evenimente. Este vorba despre Timisoara Winter Trophy si despre Turneul Campionilor, cand se acorda titlul The Dog Of The Year.

Sute de detinatori de caini de rasa sunt asteptati sa se inscrie la eveniment, la Asociatia Chinologica Romana din Timis. Vor scrie istorie participand la premiera Timisoara Winter Trophy, eveniment ce se va intinde pe doua zile, sambata si duminica. Turneul Campionilor este programat tot sambata, moment in care se va alege The Dog of The Year, cel mai bun caine al anului.

Proprietarii de caini care vor sa isi duca animalele de companie la competitii se pot inscrie pana in 12 ianuarie, online, pe ACHR Timis: www.achr-tm.ro, prin posta sau direct la sediul asociatiei de pe strada V. Onitiu nr. 19.

Expozitiile au loc in 19 si 20 ianuarie, la Complexul Expovest de pe Calea Lugojului. Intrarea costa 5 lei, iar batranii, copiii si persoanele cu handicap au acces gratuit.

Exit mobile version