Opinia Timisoarei

Caine spanzurat de remorca unei masini si tarat pe drum de propriul stapan, langa Timisoara. Animalul salvat in ultima clipa de un fost campion al Romaniei. Foto

TIMISOARA. Scene teribile langa Timisoara. Un caine legat de remorca unei masini era tarat pe drum de propriul stapan

Se intampla la Cerneteaz, iar martor la chinurile animalului de care isi batea joc propriul stapan a ajuns un fost campion al Romaniei la rugby .

CITESTE SI: 14 morti cu COVID intr-o singura zi la Timisoara si in judet. Localitatile in care au aparut ultimele 253 de cazuri de infectare cu coronavirus 

Cand si-a dat seama ce se intampla, Samuel Maris, fost campion al Romaniei la rugby cu Timisoara Saracens, a intervenit imediat pentru a salva cainele.

Maris a oprit imediat masina iresponsabilului si i-a cerut acestuia sa dezlege rapid cainele, altfel va chema Politia. Stapanul animalului chinuit s-a speriat, a coborat si a eliberat cainele, pe care l-a urcat apoi in masina si a disparut.

Fostul rugbyst a facut publica intamplarea pe retelele de socializare.

In seara aceasta in Cernateaz domnul cioban isi tragea cainele dupa un periodoc/ remorca plin cu lemne, cainele era spânzurat la propriu. I-am oprit si la propiu, si sub amenintarea ca depun plangere la politie l-au luat in masina …din pacate nu am apucat sa fac video decat in momentul cand deja l-au eliberat de la remorca si l-au urcat in masina„, a scris Samuel Maris pe un grup de Facebook.

Sportivul este el insusi un mare iubitor de caini.

Samuel Maris a ajuns la Timisoara in anul 2011, iar in cele 8 sezoane petrecute in tricoul echipei de rugby a orasului a castigat trei titluri de campion, 4 Cupe ale Romaniei, o Cupa a Regelui si a evoluat alaturi de formatia banateana in grupele Challenge Cup.

 

Exit mobile version