Opinia Timisoarei

Caine, politist fara voie! Povestea unui catel abandonat care i-a impresionat la culme pe politistii din Timisoara. FOTO!

TIMISOARA. Alb, tanar, talie mare, foarte simpatic, dar si extrem de trist. Daca s-ar face un portret robot si pentru catei, cam asa ar arata cel al unui patruped a carui soarta i-a impresionat pe politistii din Timisoara. Povestea cainelui circula acum si pe retelele de socializare.

Cainele, de fapt o catelusa, a fost  lasat, legat de un stalp, in imediata apropiere a Inspectoratului Judetean de Politie Timis in urma cu cateva zile.

Vazand ca timpul trece si nu apare cineva sa se intereseze de soarta ei , un binevoitor a dezlegat-o, pentru ca se chinuia cumplit.

Acum catelusa, foarte simpatica, dar trista, cu blana murdara si cautandu-si parca din ochi un stapan,  rataceste prin jurul Inspectoratului de Politie Timis, iar angajatii ii aduc de mancare. Cand vin la lucru, oamenii legii se joaca cu ea si ii ofera cateva clipe de afectiune, momente de  care cainele se bucura ca un copil.

Din pacate, pana acum, nimeni nu s-a aratat dornic sa o ia acasa, asa incat povestea ei a ajuns, insotita de poze, si pe Facebook.

„Catelusa abandonata, talie mare, tanara, foarte blanda….. Se plimba in zona politiei judetene, o mai hranim noi, DAR ARE NEVOIE DE UN CAMIN!!!!!! Please, take her, she’s so pretty”, asa suna anuntul  postat langa fotografiile catelusei.

Cei care s-au apropiat de ea spun ca este blanda si nu ar ridica probleme celui care ar dori sa-i ofere un camin.

UPDATE: Deznodamant fericit pentru catelusa abandonata langa sediul Politiei Timis. A fost adoptata de un agent de la Circulatie! A aflat de ea dupa publicarea online a povestii catelului devenit politist fara voie.

Exit mobile version