Opinia Timisoarei

Caine batut cu salbaticie de un tanar si trantit de asfalt, in Banat. Atentie, imagini violente!

UPDATE: Cei doi agresori au fost identificati

Politistii au stabilit ca barbatii care au chinuit un caine s-a intamplat in cursul lunii septembrie a.c. intr-o parcare din orasul Bocsa, judetul Caras- Severin.

Au fost identificati si cei doi tineri. Este vorba de Z.S. de 30 de ani, din orasul Bocsa si R.M.N. de 23 de ani din localitatea Duleu, comuna Firliug.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ranirea sau schingiuirea unui animal.

________

CARAS SEVERIN. Un nou caz de violenta asupra unui biet caine lipsit de aparare! Animalul este lovit cu salbaticie de un tanar, iar momentul bataii a fost surprins de un martor care l-a filmat cu telefonul mobil.

Pe imagini se poate vedea cum cainele este lovit cu pumnii si cu picioarele, apoi e trantit cu putere de asfalt.

Nenorocirea se petrece, se pare, intr-o curte din orasul banatean Bocsa, iar animalul nu apuca sa riposteze sub niciun fel sub ploaia de lovituri.

La un moment dat, apare un alt tanar care inncearca sa-l scoata pe catel din mainile barbatului dezlantuit, insa acesta din urma in loc sa se opreasca, ridica animalul deasupra capului si il izbeste de pamant cu furie.

Imaginile cu momentele de cruzime au fost postate pe internet de infocs.ro, o multime de oameni condamnand vehement comportamentul batausului.

Aceasta intamplare vine la scurt timp dupa ce alti tineri au fost filmati in timp ce taiau cu toporul coada unei cateluse.

Exit mobile version