Opinia Timisoarei

Cadouri, colinde si ganduri bune pentru batranii de la caminul Serviciului de Ajutor Maltez Timisoara

Echipa Vista Vision a adus zambetul si bucuria in sufletele varstnicilor din cadrul caminului de batrani al Serviciului de Ajutor Maltez Timisoara. Incarcata cu bunatati, ornamente de sarbatoare si un brad frumos, echipa a petrecut cateva momente speciale alaturi de pensionarii caminului si au impodobit alaturi de acestia bradutul adus cadou si cantina in care vor lua masa de Craciun.
A fost o zi emotionanta, cu atat mai mult cu cat batranii au reusit sa si cante un colind,” Trei pastori”, a carui ton a fost dat de cea mai in varsta batranica a locului, doamna Crenguta, 94 ani. Pe langa aceste daruri pentru sarbatori, batranii din caminul Serviciului de Ajutor Maltez Timisoara vor avea parte de consultatii oftalmologice gratuite oferite de Vista Vision, pentru o perioada nedeterminata de timp, ori de cate ori va fi nevoie. Evenimentul de astazi face parte din campania sociala “Priveste sanatos”.
Caminul de batrani din cadrul Serviciului de Ajutor Maltez din Timisoara gazduieste in momentul de fata 20 de persoane in varsta care nu au sprijin familiar si a caror venituri sunt precare.

Exit mobile version