Opinia Timisoarei

Cadoul de Craciun pe care il face Nicolae Robu timisorenilor! Pe unde trece mosul? FOTO!

TIMISOARA. Se lucreaza non-stop pe santierul Michelangelo, inclusiv noaptea, sustine primarul Nicolae Robu. Muncitorii vor profita de vremea buna pentru a termina pasajul subteran inainte de Craciun.

„Luni se asfalteaza intrarea dinspre BRD. Toata acea parte are deja hidroizolatia realizata si de dimineata a inceput asfaltarea. In paralel se lucreaza la peretii verticali si se realizeaza armatura pentru penultimul tronson de radier. Sunt progrese spectaculoase si sper sa putem facem inaugurarea inainte de Craciun”, a tinut sa precizeze Nicolae Robu.

Recent, doi soferi au incercat sa strice planurile primariei si au intrat cu masinile in subteran, pe asfaltul proaspat turnat. Din fericire, pagubele produse de ei nu au fost asa de mari si muncitorii n-au fost cu mult intarziati.

CITESTE SI: Primii soferi au intrat cu masinile in pasajul subteran Michelangelo. Au facut-o lata. Ce dezastru au lasat in urma?

„In jurul datei de 20 decembrie, 22-23, in prag de Craciun in orice caz, vom da in folosinta intersectia Michelangelo. S-a lucrat puternic, si in weekend, zi si noapte, la propriu, si progresele sunt uriase. Profitam de vremea inca prielnica si speram sa ramana si in continuare buna, incat sa putem sa ne atingem acest obiectiv, de a da in folosinta intersectia Michelangelo, pana la Craciun. Vreau sa le facem timisorenilor cadou pasajul”, a explicat primarul Timisoarei.

Ramane de vazut daca intr-adevar vremea va tine cu edilul-sef si muncitorii vor avea timp sa termine pana la Craciun. In zona au fost montati deja stalpii pentru iluminat si au fost aranjate si spatiile verzi, cel putin pe bulevardul Corneliu Coposu.

Foto: Eyeinthesky

Exit mobile version