Noutati :

Cadou pentru cei care au masini vechi. S-a prelungit termenul de inscriere in programul Rabla

12 decembrie, 2016 - 09:28 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Romanii care inca sunt proprietarii unor masini vechi si nu s-au inscris in programele guvernamentale de innoire a parcului auto, mai au timp sa o faca.

Persoanele fizice si juridice mai pot aplica în cadrul Programelor Rabla Clasic si Rabla Plus pana pe data de 20 decembrie, inclusiv, dupa ce Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a anuntat, luni, prelungirea termenului-limita.

Potrivit sursei citate, in cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national (Rabla Clasic), valabilitatea Notei de inscriere este de 120 de zile, fara a depasi data de 27 decembrie 2016, iar pentru Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic (Rabla Plus), valabilitatea Notei de înscriere nu va depasi data de 27 decembrie 2016.

De asemenea, data stabilita pentru depunerea ultimei cereri de decontare în cadrul ambelor programe este tot 27 decembrie 2016.

In plus, a fost introdusa posibilitatea prelungirii pana la data de 31 mai 2017 a valabilitatii contractelor de finantare nerambursabila încheiate de producatorii validati cu AFM, precum si posibilitatea depunerii a doua cereri de decontare in cursul lunii decembrie 2016, respectiv in data de 15 decembrie 2016 si in data de 27 decembrie 2016.

Citeste mai multe: AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...