Opinia Timisoarei

Cad sub drujbe salcii pe malul canalului Bega, la Timisoara. Primaria: E vorba de copaci batrani si putreziti. In paralel, am pornit campania de plantare pe malul raului. Foto

TIMISOARA. Mai multe salcii pletoase de pe malul canalului Bega au fost retezate in ultimele zile la Timisoara.

CITESTE SI: ‘Vor fi amendate in fiecare zi’. Dupa taierea cablurilor, val de amenzi pentru firmele din Timisoara care au lasat dezastru in urma lucrarilor

Stau marturie imaginile postate de mai multi trecatori intre care Marco Siky, iar oamenii se intreaba de ce a fost nevoie de taierea acestora.

Reprezentantii Primariei Timisoara spun ca au pus la pamant doar copaci uscati ori putreziti care prezentau pericol pe malul Begai. Insa in paralel cu operatiunea de taiere, a pornit o alta de plantare de arbori de-a lungul canalului. Deja au fost saditi 200 de arbori si urmeaza altii, spun cei de la Directia de Mediu.

Pe malul Begai s-a intervenit, acolo unde au fost copaci batrani, uscati sau putreziti, care prezentau pericol si care au fost taiati. Noi am inceput deja plantarea de alti copaci pe malul Begai, am inceput din zona Uzinei de Apa si continuam, astfel ca si acolo unde s-au taiat vor fi alti arbori. Pana acum am plantat in jur de 200 de copaci, cu cei de la Rogera… Vom continua sa plantam cu societatile de profil ale Primariei, nu avem un numar exact de arbori, vom masura si se vor planta din 4 in 4 metri„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Adrian Bere, seful Directiei de Mediu din Primaria Timisoara.

Exit mobile version