Opinia Timisoarei

Ca Pasarea Pheonix! Informatica Timisoara revine de la 3-0 pentru a se impune la Odorhei

TIMISOARA. Banatenii s-au impus pe terenul unei premiante din anii trecuti, la capatul unui meci de poveste. Gazdele au condus cu 3-0 si au intrat la pauza cu 3-1, insa oaspetii au intors incredibil soarta partidei in partea secunda, impunandu-se cu 7-4.

FK Odorheiu Secuiesc a inceput in forta restanta din etapa a 9-a, care inseamna si ultimul meci pentru cele doua grupari din tur si a facut rapid 3-0, astfel ca la un moment dat nu se mai punea problema invingatoarei. Dobre insa a redus din diferenta pana la pauza, iar in partea secunda a inceput o cursa de urmarire cu final fericit pentru alb-violeti. Rand pe rand, Calugareanu, Matei, Rakic, din nou Calugareanu si din nou Rakic au dus scorul la 6-3 pentru Informatica. Gazdele au mai avut o rabufnire, 4-6, insa antrenorul-jucator Robert Lupu a avut ultimul cuvant de spus, profitand ca gazdele evoluau de ceva timp cu portar inaintas.

7-4 pentru banateni care incheie en-fanfare acest tur de campionat, cu 11 victorii si o singura infrangere. Locul 2 insa pentru Informatica, dar la egalitate de puncte cu Deva, echipa ce are aceeasi linie de clasament, dar un golaveraj superior.

Exit mobile version