Opinia Timisoarei

Ca-n Germania in cartiere, ca-n Roma, Viena, Paris sau Londra in centrul Timisoarei? Cand ne vom plimba din nou prin Piata Libertatii?

TIMISOARA. Primarul Timisoarei baga mana in foc ca timisorenii se vor mandri cu noua imagine a Pietei Libertatii, care, spune el, a fost facuta dupa modelul marilor piete din cele mai frumoase orase ale lumii: Roma, Florenta, Viena, Paris, Londra.

Potrivit edilului-sef, daca vremea tine cu muncitorii, la sfarsitul lunii urmatoare ar putea fi gata operatiunea de pavare.

„Daca vremea va fi buna, pana la sfarsitul lunii octombrie sunt sanse sa finalizam pavarea. Deja sunt indicii clare cum va arata si cred ca place tuturor celor care au vazut-o. Si acolo vom avea banci, vom avea niste pomisori plantati in jurul bancilor, au fost folosite principii de reorganizare si amenajare a pietelor care sunt folosite in toate orasele cu centre istorice, asa cum e in Roma, in Florenta, in Viena, in Paris, in Londra, unde vreti. Asa va fi la noi in zona istorica”, a explicat Nicolae Robu.

Edilul le mai cere doar putina rabdare celor care locuiesc in centrul orasului, dar si celor care au drum prin Piata Libertatii.

„Sunt convins ca noua configuratie a Pietei Libertatii, ca de altfel a intregului centru istoric, va fi o mare bucurie si mandrie pentru noi, timisorenii. Putina rabdare si veti vedea Piata Libertatii gata”, a precizat Robu.

CITESTE SI: Timisoreni, ghiciti ce lipseste din Piata Libertatii in forma ei cea noua? FOTO!

CITESTE SI: Vom avea un parc nou in cartierul Soarelui din Timisoara. Nicolae Robu a inaugurat strada Orion: ‘E ca-n Germania!’

Exit mobile version