Opinia Timisoarei

VIDEO si FOTO! Bute contra lui Mendy: victorie prin KO in repriza a-4-a! Pugilistul a oferit romanilor un super-spectacol

In doar 4 reprize, pugilistul roman Lucian Bute l-a facut KO pe adversarul sau, francezul Jean Paul Mendy. Astfel „Mister KO” isi pastreaza centura la categoria supermijlocie IBM. Meciul a avut loc la Romexpo, in Capitala.

Runda 1: A fost disputa destul de echilibrata, cei doi pugilisti s-au studiat. Lucian a reusit cateva lovituri, publicul este la inaltime.

Runda 2: Lucian a primit cateva lovituri, dar a reusit sa iasa foarte bine dintr-o situatie grea. Bute a dominat finalul rundei a doua (un croseu de dreapta si-a atins tinta), Mendy i-a facut fata pana acum campionului.

Runda 3: Mendy incepe in ofensiva, francezul loveste dupa ceafa si este avertizat de arbitru. Lucian reuseste un upercut de stanga, publicul este in picioare si striga: „Romania, Romania!”.

Runda 4: Mendy tine mult, Bute nu isi poate face jocul obisnuit. Jean Paul se plimba pe tot terenul, evita de multe ori lupta. Francezul este insa foarte periculos si a dat senzatia ca a dominat runda. Un croseu de stanga il trimite pe Mendy la podea, francezul este KO!

„Sunt mandru ca sunt roman si sunt mandru ca v-am putut face fericiti”, le-a transmis Bute spectatorilor de la Romexpo.

Sursa foto: www.daylife.com

Exit mobile version