Opinia Timisoarei

Burlacul Sergiu Barboni si-a ales iubita din emisiune. Castigatoarea concursului este Adelina Boie

Cancan anunta castigatoarea showului Burlacul. Potrivit jurnalistilor, Sergiu Barboni a ales-o pe Adelina Boie drept iubita, ceea ce a starnit inevitabile discutii in randul celorlalte finaliste.

Pe adresa „pont@cancan.ro” au parvenit informatii conform carora Adelina Boie este marea castigatoare a show-ului, fiind pe placul „Burlacului” inca de la primele episoade, dar si printre preferatele lui Bote.

Se pare ca decizia nu a fost agreata si de celelalte finaliste care, imediat ce s-au intors de la ultimele filmari, au inceput sa comenteze decizia lui Sergiu Barboni. Se pare ca celelalte doua finaliste, desi au sperat pana in ultima clipa ca Adelina sa nu iasa invingatoare, ar fi spus ca decizia nu a fost luata corect.

Conform surselor Cancan, cea mai suparata a fost „Profa”, pe numele ei Irina Draghiea, care ar fi spus ca nu intelege de ce a castigat Adelina, deoarece pe tot parcursul emisiunii nu a facut nimic sa-l cucereasca pe Sergiu si ca intentia ei a fost doar de a aparea „pe sticla” si de a deveni cunoscuta. Cu toate acestea, Irina a postat pe un site de socializare ca, din punctul ei de vedere, este mult mai importanta participarea decat castigul.

Exit mobile version