Opinia Timisoarei

Bunica la 23 de ani! Cum e posibil asa ceva si care este povestea tinerei

Rifca Stanescu a devenit bunica la doar 23 de ani si continua sa fie cea mai tanara bunica din lume. Uber-facts.com, un site preocupat de „informatii lipsite de importanta, care nu e obligatoriu sa fie stiute”, i-a redescoperit povestea.

Strainii nu inceteaza sa redescopere Romania si sa se minuneze de cele vazute si auzite. Astfel, unul dintre site-urile importante, uber-facts.com, se preocupa de un subiect care a facut valva si in Romania la vremea respectiva, cea mai tanara bunica din lume. Site-ul, al carui demers este de a oferi cititorilor „informatii lipsite de importanta, care nu este necesar sa fie stiute”, se ocupa indeaproape de Rifca Stanescu, femeia care a devenit bunica la doar 23 de ani.

Pe cand avea doar 12 ani ea a nascut prima fiica, Maria, care la randul ei a nascut foarte devreme, cand avea doar 11 ani. Rifca are acum un nepot, Ion, si ea le-a declarat jurnalistilor britanici: „Sunt foarte fericita sa fiu bunica, dar mi-am dorit altceva, atat pentru mine, cat si pentru Maria. Ion este un baiat bun si este deja logodit cu o fata. E mai bine sa ai baieti, fiindca ei nu sufera atat de mult ca fetele”.

Pe cand avea 11 ani, Rifca Stanescu a fugit de acasa cu un vanzator de bijuterii, Ionel, cu care a vrut sa se casatoreasca, impotriva vointei familiei. Situatia a degenerat intr-atat incat tatal Rifcai l-a atacat pe Ionel cu un cutit si i-a cerut 500.000 lei compensatii pentru ca Rifca si-a pierdut virginitatea. Dupa nasterea Mariei, partile s-au impacat, familia lui Ionel dand zestre familiei Rifcai. in prezent, Rifca Stanescu locuieste in localitatea engleza Rotherham, din comitatul Yorkshire.

Exit mobile version