Opinia Timisoarei

Buluc la Directia Fiscala a Primariei! Timisorenii s-au inghesuit cu sutele sa-si plateasca taxele si impozitele!

Peste 3000 de timisoreni sunt asteptati astazi la Primarie pentru a-si plati taxele si impozitele. Inca de la ora 5 acestia s-au postat in fata Directiei Fiscale si au asteptat ca functionarii sa-si deschida ghiseele si sa le ia banii. „Stau de la ora 5 aici. Am venit special pentru asta si vreau sa ma scap de o grija. Nu mai vreau sa mai pierd inca o zi asa ca stau cat e nevoie”, a declarat unul dintre cei care s-au asezat la coada.

Adrian Bodo, directorul Directiei Fiscale din cadrul Primariei Timisoara spune ca institutia pe care o reprezinta a fost pregatita pentru numarul mare de oameni care vin sa-si plateasca impozitele, mai ales ca de 10 ani se confrunta cu aceasi problema: inghesuiala in prima zi de plata a taxelor.

„Asta e nimic fata de ce a fost in anii 2000-2001. Acum nu sunt mai mult de 100 de timisoreni care asteapta afara. Oricum nu e asa important cati sunt, ci e important ca nu se mai sta decat 20-30 de minute la coada. Eu zic ca suntem pregatiti pentru ca avem 8 ghisee plus cele 35 de oficii postale la care se poate plati impozitul”, spune Bodo. Timisorenii care-si platesc taxele si impozitele pana la 31 martie beneficiaza de o reducere de 10 %.

Exit mobile version