Opinia Timisoarei

BRAVO! Pisica salvata din flacari de pompieri si readusa la viata de un echipaj SMURD la Timisoara! VIDEO!

TIMISOARA. Misiune contra cronometru la Timisoara, unde pompierii au intervenit de urgenta sa stinga un incendiu care a cuprins un apartament de bloc in zona Dambovita si sa salveze pisica proprietarilor. Felina ramasese captiva in locuinta in flacari si s-a intoxicat cu fum. Echipajul SMURD s-a ocupat de ea ca de un om aflat in mare pericol.

Alarma la 112 s-a dat sambata dupa-amiaza, cand un bloc din Timisoara a fost invadat de un fum gros si inecacios. Locatarii au chemat pompierii in ajutor, iar acestia au evacuat imobilul si au intervenit la etajul 3 pentru a stinge incendiul ce cuprinsese un apartament.

In locuinta in care flacarile izbucnisera din pricina unui scurtircuit era doar pisica stapanilor pe care militarii au gasit-o mai mult moarta decat vie. Pompierii au recuperat-o, iar paramedicii i-au pus masca de oxigen, au scos-o din apartament si i-au aplicat manevrele obisnuite pentru salvarea oamenilor, astfel ca felina a scapat cu viata, spre bucuria proprietarilor, niste tineri ce plecasera la plaja si nu erau in casa in momentul producerii incendiului.

Exit mobile version