Opinia Timisoarei

BRAVO! Gestul fabulos al unui pompier din Timisoara care i-a salvat viata unui batran prabusit in strada

TIMISOARA. Era in timpul sau liber si trecea prin zona Girocului din Timisoara cand a observat un grup de oameni ce inconjurau un batran prabusit pe trotuar. I se intampla zilele trecute unui pompier de la ISU Banat aflat in trecere prin intersectia Calea Martirilr cu Maresal Averescu, fosta Lidia.

Cum barbatul este paramedic SMURD, n-a stat pe ganduri si a fugit spre locul in care parea sa se intample un mare necaz.

S-a apropiat de timisoreanul cazut pe caldaram si i-a verificat rapid respiratia si pulsul. Cum acesta nu mai sufla, a tracut imediat la manevre de resuscitare, chiar acolo in strada. Dupa doua minute, batranul a inceput sa respire, spre bucuria tuturor celor care priveau inmarmuriti scenele.

La scurt timp a ajuns la fata locului echipajul Ambulantei care l-a preluat pe barbat.

Plutonierul major Albu Florin a mers ieri la Spitalul Judetean Timisoara sa afle care este starea batranului pe care il salvase.

Cu lacrimi in ochi omul i-a multumit, intrucat de interventia rapida a pompierului din acele momente de cumpana a atarnat viata sa. Barbatul e in stare stabila acum si urmeaza sa fie externat.

Exit mobile version