Opinia Timisoarei

BRAVO! Ce-a facut un sofer care a vazut un tanar ce azvarlea in Bega ghivecele cu flori de pe podul Michelangelo din Timisoara?

TIMISOARA. Un mare bravo! Asta merita un timisorean care dovedeste ca spiritul civic n-a murit in acest oras. Barbatul a luat atitudine cand, in miez de noapte a observat o actiune cel putin suspecta pe Podul Michelangelo din Timisoara.

CITESTE SI: Timisoara are indicatoare… trasnite! Cum ramai blocat in trafic? VIDEO!

La volanul masinii sale, timisoreanul se indrepta spre casa. In ciuda ploii ce cadea cu nemiluita, a vazut ca pe pod un pusti se straduia din rasputeri sa smulga ghivecele cu panselute si sa le arunce in Bega. Cel mai probabil alcoolul ii daduse aripi ca ploaia nu-l incetinea defel din ‘razboiul’ sau cu ghivecele de flori.

CITESTE SI: Vom merge pe Autostrada neintrerupt de la Margina pana la Nadlac. Cand se deschide lotul 2 Lugoj – Deva?

Enervat de ce vedea, soferul a facut o manevra de intoarcere rapida chiar pe pod, si-a lasat masina in dreptul scuarului de langa Parcul Copiilor si s-a dat jos din autoturism.

CITESTE SI: Bataie violenta intre eleve de liceu, la Timisoara! Imagini care te pot afecta emotional. VIDEO!

A mers glont la tanarul care darama suportii cu panselute de pe balustrada podului si l-a imobilizat, inainte ca acesta sa faca distrugeri si mai mari, apoi a chemat Politia Locala.

Agentii i-au ars o amenda s-o tina minte.

Exit mobile version