Opinia Timisoarei

Bravo. Actiune uriasa de curatenie intr-o comuna mare de langa Timisoara. Oamenii isi fac asezarea luna si bec, intr-o singura zi

TIMISOARA. In spiritul traditiei banatene, locuitorii unei comune de langa Timisoara, ies la curatenie nu doar primavara, ci si toamna.

CITESTE SI: ‘Am vrut sa-mi bat joc de politisti’. A fost prins autorul ‘bombei’ de la Gara de Nord care a pus pe jar Timisoara 

La initiativa unui grup de tineri voluntari va fi pusa la cale o ampla actiune la care toti locuitorii din Dumbravita sunt asteptati sambata, 29 septembrie, sa dea o mana de ajutor pentru ca asezarea sa fie ca paharul.

Tinerii din comuna fac apel la cetateni sa vina in numar cat mai mare pentru ca Dumbravita sa fie un model de raspundere civica.

Vino la curatenia de toamna!

Pentru ca ne dorim sa continuam ce am inceput in primavara si dorim ca Dumbravita sa fie tot mai curata, noi voluntarii „Dumbravita Curata” trecem la treaba, iar maine dimineata incepand cu ora 10:00, dam startul unei noi actiuni de curatenie in Comuna Dumbravita.

Program eveniment:
Data: 29.09.2018, ora 10:00
> intalnire cu organizatorii evenimentului in parcarea Primariei Dumbravita,
> inregistrare participanti
> asigurarea instructajului
> echiparea cu saci si manusi
> deplasarea in zonele alocate

Ora 13:00 incheiere eveniment.

Organizatorul va asigura instructaj, mănusi de unica folosinta și saci din plastic.
Recomandăm participanților să detina un echipament adecvat mersului pe teren.
Tot mai multi oameni au aflat că poluarea este sufocantă pentru mediul înconjurător, iar noi credem că fiecare locuitor al comunei poate contribui la o schimbare pozitivă„, transmit organizatorii.

Toate detaliile si noutatile – pe pagina de Facebook a evenimentului.

Partener de nadejde in aceasta operatiune va fi societatea de salubrizare Retim.

Exit mobile version