Opinia Timisoarei

Botezatu: „Am facut amor salbatic cu Violeta”

Intors din Egipt, Catalin Botezatu a clarificat situatia in ceea ce priveste relatia lui cu Violeta Babliuc. In ciuda sentimentelor pe care Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu sustin ca le au unul pentru celalalt, designerul a ales sa ii dedice cele doua zile libere petrecute in Romania, iubitei sale oficiale Violeta Babliuc.

Intors din Egipt, de la filmarile show-ului „Next Top Model”, Botezatu a tinut sa faca lumina in ceea ce priveste relatia pe care o are cu castigatoarea reality-show-ului „Burlacul”.

„Eu si Violeta suntem la fel ca la inceput. Bineinteles ca am facut amor cu ea. Salbatic chiar. Violeta locuieste la mine, va continua sa stea aici si cand eu voi mai fi plecat”, a declarat Bote.

In ultima vreme, in presa au aparut zvonuri conform carora Bianca Dragusanu isi doreste sa doarma din nou in apartamentul designerului si nu a ratat ocazia sa o jigneasca pe Violeta: „Eu nu stiu cine este Violeta si nici cu ce se ocupa ea. Oricum, stii cum e, Coca-Cola e una singura si diamantele la fel. Si nu orice pietricica se poate transforma in diamant”.

Si spre multumirea Violetei Babliuc care era foarte suparata din cauza celor scrise, Botezatu a refuzat-o frumos pe Bianca cand a venit vorba sa se intalneasca: „Am vorbit cu Bote prin sms-uri, dar nu ne-am vazut, pentru ca suntem amandoi foarte ocupati”.

Exit mobile version